Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bioboltok Budapesten képes leírás - Bio termék.tlap.hu
részletek »

Bioboltok Budapesten - Bio termék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biotermek.tlap.hu » Bioboltok Budapesten
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bio élelmiszerek és natúr termékek webáruháza

Bio élelmiszerek és natúr termékek webáruháza

Cégünk a Reál-Invest Kft - (Naturbiobolt) újonnan nyíló de folyamatosan bővülő web áruháza várja kedves látogatóit akik érdeklődnek a természetes gyógymódok iránt. Székhelyünk: 1073 Budapest Erzsébet Krt 24. Nálunk több mint 4000 termék közül választhat a bio boltban az Önnek legmegfelelőbb terméket keresve. Weboldalunk betegségekre jellemzően kategorizálta a menürendszerét, így könnyebb eljutni a keresett termékekhez. Fontos információ: A bio és natúr termékek használata nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást. Leírásaink nem tekinthetők egészségügyi szaktanácsadásnak. Részletes információkért keresse fel orvosát vagy gyógyszerészét.

Bioda - Natúr termékek boltja

Bioda - Natúr termékek boltja

Bioda - Natúr termékek boltja. Színtiszta Natúr Termékek Széles Választéka. Vegetáriánusoknak, Ételallergiásoknak, Cukorbetegeknek és Bio reformélalmiszerek Mindenkinek. Egészségesen és Olcsón!

Biodarshan - Vegetáriánus Étterem és Biobolt

Biodarshan - Vegetáriánus Étterem és Biobolt

Biodarshan Vegetáriánus Étterem és Biobolt, Biotermékek széles választékban, Vegetáriánus Étterem, boltunkban a teljes Prána párna termékcsalád megtalálható, Honlapunkon megtalálja a Samadhi központ programjait is.

Biofazék biobolt

Biofazék biobolt

Biofazék biobolt - 2004 júliusa óta működik üzletünk,aminek a fő tevékenysége elsősorban bio és reformélelmiszerek kereskedelme. Emellett könyvek,kozmetikumok és minden egészséges életmóddal kapcsolatos dolog megtalálható nálunk. Természetesen rengeteg olyan árucikk van,amit nem tudunk helyigény miatt a helyszínen prezentálni,de bármilyen terméket,amit Magyarországon forgalmaznak a gyártók és impotőrök,néhány napon belül rendelésre beszerezzük.

Bioliget

Bioliget

A Bioliget 2004. júliusában nyílt azzal a céllal, hogy a lehetőségeinkhez képest segítsünk mindazoknak, akik vagy saját elhatározásból döntöttek a reformtáplálkozás mellett, vagy pedig betegség következtében szükséges valamilyen speciális összetételű táplálékot fogyasztaniuk. Üzletünkben természetesen gondoltunk a lisztérzékenyekre, a tejérzékenyekre és a cukorbetegekre is. Árukészletünket a vevőink igényeinek megfelelően folyamatosan bővítjük. Igyekszünk az egyedi kéréseknek is eleget tenni, illetve tanácsot adni az általunk forgalmazott készítményekkel kapcsolatban. Bármilyen kérdésüket, kérésüket szívesen vesszük az info@bioliget.huoldalunkon, amelyekre igyekszünk a lehető leghamarabb kielégítő választ nyújtani. A boltban kapható árukat 13 nagy csoportra osztottuk, hogy könnyebb legyen megtalálniuk a keresett terméket. Ezek: Gyügyfüvek, teák, táplálékkiegészítők és gyógyászati termékek, gluténmentes készítmények, diabetikus termékek, egyéb élelmiszerek, tejpótlók és tejek, cukrok, italok és szörpök, fűszerek, illóolajok, kozmetikumok és egyéb termékek.

Dr. Fitokup

Dr. Fitokup

Üzletünkben nemesített homoktövisből készült termékek széles skálája (olajok, kapszula, tabletta, tea, lésűrítmény, zselé...stb.) és hűtött termékek is kaphatók! Ízelítő újdonságainkból: szója virsli, szója párizsi, füstölt gabonakolbász, szója pudingok, növényi margarinok, tofu , Algás felvágott, Gyógy- és vitamin készítmények, bio- , reformélelmiszerek, táplálékkiegészítők, gyümölcs- és gyógyteák, illó olajok, bio kozmetikumok, egészség témájú könyvek széles választékával, kóstolókkal, tanácsadással, kedvező árakkal várjuk egész évben kedves vásárlóinkat a Gyógynövényüzletünkben.

Éden biobolt

Éden biobolt

A bolt 2001. augusztusában nyílt, közel a belvároshoz, azzal a céllal, hogy a város forgatagában békés szigetként sok embernek segítsünk a testi-lelki-szellemi feltöltődés mellett a vegetáriánus táplálkozás terén, mindezt saját személyes tapasztalatunkból és természetesen megfelelő árukészlettel.

Élet Virága Biobolt

Élet Virága Biobolt

2007. elején jött a gondolat, hogy jó lenne egy Biobolt nyitni és üzemeltetni. Ha már úgy is az egészség megőrzéséhez forgalmazom a készülékeket, miért is ne forgalmazzak olyan fogyásztási cikkeket is, melyek az egészségünket szolgálják. Egyre jobban tapasztalom, hogy az emberek körében növekvő tendenciát mutat az egészséges táplákozás utáni érdeklődés. Éppen ezért kibéreltem a XI.kerület, Andor utca 25/b alatt egy helyiséget, ahol hamarosan megnyitjuk első Bioboltunkat "Élet Virága" néven. Célunk ezzel a Biobolt megnyitásával, hogy az általunk forgalmazott termékekhez minél többen hozzájuthassanak, kedvező és mérsékelt áron.

Madal Bal Biobolt

Madal Bal Biobolt

A Neera vállalkozás célja, a harmonikus életmód népszerűsítése, vagyis az ember természettel való egységének a tudatosítása. Ezért célul tűztük ki az egészséges élelmiszerek és tisztítókúrák népszerűsítését, forgalmazását, ezoterikus könyvek kiadását-terjesztését és sportrendezvények lebonyolításában való részvételünket.

Hirdetés
Mézvirág füvesbolt

Mézvirág füvesbolt

Egészséget mindenkinek! Amit kínálunk: Reformtermékek, Biotermékek, Makrobiotikus élelmiszerek, Gyógynövények és gyógytea keverékek, Táplálék-kiegészítők, Gyógyhatású készítmények, Gyógykozmetikumok, Illóolajok, Tisztálkodó és háztartási szerek, Természetgyógyászati könyvek, magazinok, Ingyenes szaktanácsadás, 15 perces ingyenes energetikai kezelés vásárlóinknak.

Natur-Ház Bio ABC

Natur-Ház Bio ABC

Natur-ház, bio ABC, szendvics, saláta, egészséges életmód és táplálkozás

Nektár biobolt

Nektár biobolt

Nektár Biobolt: 1092 Budapest, Ferenc krt. 42, Tel.: 217-3510. A biobolt nyitva tartása: H-P: 08-19h, SZ:09-13h

Tuti menü