Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bioboltok Vidéken képes leírás - Bio termék.tlap.hu
részletek »

Bioboltok Vidéken - Bio termék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biotermek.tlap.hu » Bioboltok Vidéken
Keresés
Találatok száma - 5 db
Békés - Diéta Bt.

Békés - Diéta Bt.

Cégük '90-ben alakult családi vállalkozásként, mivel a családban lisztérzékenységet diagnosztizáltak. A '90-es évek elején kizárólag Emese termékeket lehetett kapni - már amikor kapható volt - Magyarországon, mert csak ez a márka volt garantáltan gluténmentes. Innen indult hosszú útjára a Barbara termékcsalád, mely napjainkra a hazai piac egyik legmeghatározóbb tagjává vált. Termékeink összetételénél mindig arra törekedtük ill. törekszünk, hogy az orvostudomány álláspontját figyelembe véve minél korszerűbb, élvezhetőbb ízvilágú termékeket fejlesszünk ki. Álláspontunk a hosszú évek alatt mit sem változott, mely szerint a gluténmentes búzakeményítőt és társait továbbra is mellőzzük termékeinkből. Az orvostudomány jelenlegi állása szerint még nem tudunk hosszú évek kísérleti eredményeire hivatkozni, vajon hogyan befolyásolja a lisztérzékeny szervezetét az állandó glutén jelenléte (még ha minimális mennyiségben is). Ebből adódóan termékeink eredendően gluténmentes alapanyagokból készülnek, hozzáadott tartósítószer nélkül, nem hagyva figyelmen kívül azt a tényt sem, hogy mi is lisztérzékenyek vagyunk és mi is diétázunk.

Dunaharaszti - Ezoterikus és biobolt

Dunaharaszti - Ezoterikus és biobolt

Oldalunk megfelelő támpont amennyiben Önt érdekli az ezotéria és megszeretné őrizni egészségét. Nálunk kedvére válogathat a különböző mécsesek, gyertyák, párologtatók, illóolajok, szélcsengők között. Egészsége biztosításáért számtalan étrend- kiegészítő és bio termékek közül válogathat, mint pl.glutén mentes liszt,pí víz, ásványvíz, gyógyteák, gyümölcsteák.

Eger - Öko-Center

Eger - Öko-Center

Gyógyteák, bioszörpök, biolekvárok és természetes alapú étrendkiegészítők, valamint ökológiailag lebomló 100%-ig vegyszermentes tisztító - és tisztálkodási szerek, biokozmetikumok (mosódió, mosószóda, babaápolók, samponok), háztartási klór és károsanyag mentesítő ivóvíztisztítók forgalmazása.

Leányfalu - Háromkaptár BioBolt

Leányfalu - Háromkaptár BioBolt

Nem kérdés, hogy ha biotermékeket fogyasztunk, értékesebb, vitaminokban, tápanyagokban gazdagabb a táplálkozásunk. Az organikus életmód azonban nem csak a bioélelmiszerek fogyasztásából áll, sokkal több annál: egység és barátság a Természettel. A biogazdálkodás terményei csak úgy jöhetnek létre, ha vigyázunk a Természetre, és nem szennyezzük agresszív kemikáliákkal a földet. Ez nem csak a vegyszermentes gazdálkodásra vonatkozik, hanem arra is, hogy mindennapjaink során igyekezzünk csak olyan termékeket használni, amelyek nem terhelik a földet szennyező anyagokkal. Bioboltunk kínálatában ezért az élelmiszereken kívül természetesen szerepelnek az ember- és környezetbarát kozmetikumok, tisztítószerek is.

Pécs - Herbaház

Pécs - Herbaház

Az egészség szakáruháza. Alapítva 1991-ben. 12000-nél több termékből válogathat egészsége megőrzésére: gyógyhatású készítmények, gyógynövények, gyógyteák, fogyasztószerek, reform bio és vegetáriánus élelmiszerek, speciális készítmények cukorbetegeknek, laktóz- és lisztérzékenyeknek, candidásoknak, natúr- és babakozmetikumok, aromaterápiás termékek, szakkönyvek, terápiás és egyéb egészségvédő eszközök. Találjon ránk, nálunk mindent megtalál !

Tuti menü