Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Biogazdálkodás kellékei képes leírás - Bio termék.tlap.hu
részletek »

Biogazdálkodás kellékei - Bio termék.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: biotermek.tlap.hu » Biogazdálkodás kellékei
Keresés
Találatok száma - 12 db
AGRO Bio Hungary Kft

AGRO Bio Hungary Kft

A talaj természetes termékenységének növelése BactoFil A10 és BactoFil B10 mikrobiológiai készítményekkel. Ezek a készítmények a szükséges időben és mennyiségben biztosítják a növények folyamatos és kiegyensúlyozott tápanyagellátását.

Barátunk a Föld Kft.

Barátunk a Föld Kft.

Barátunk a Föld jelmondat, egy olyan életérzést, szemléletmódot és kultúrát hivatott képviselni, mely hiányzó építőkockaként illeszkedik dolgos mindennapjainkba. Földünk megannyi szívdobbanása minden emberi lét, melyet minden nap újra és újra a hátán cipel, és nekünk elég a legapróbb dolgokkal is meghálálni fáradtságos munkáját. A környezettudatosság, mellyel bolygónkat megóvjuk még a legapróbb gondolat szintjén is minden ember egyéni érdeke kell hogy legyen.

Biokal International Kft.

Biokal International Kft.

Hogyan segít ÖNNEK és növényeinek a BIOKAL? Megerősíti a gyökérzetet, így a növény könnyen fel tudja szívni a tápanyagokat, hasznosítani tudja az ásványi sókat és nyomelemeket. Az erősebb gyökérből azután erőteljesebb növény fejlődik, a levelek zöldebbek lesznek, ami a további fejlődéshez szükséges fotoszintézis elengedhetetlen feltétele. Az erőteljesebb növény persze több és egészségesebb termést hoz.

Biológiai permetezőszerek

Biológiai permetezőszerek

Léteznek különböző biológiai permetezőszerek, amelyek - a vegyivel ellentétben - helyes felhasználás mellett sem nekünk, sem kis kerti segítőtársainknak nem fognak ártani. Ezek a szerek nem szívódnak

Biomin Takarmányozási Kft.

Biomin Takarmányozási Kft.

A Biomin® cég olyan takarmány-adalékanyagok, -kiegészítőanyagok és előkeverékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik, amelyek a haszonállatok természetes teljesítménytartalékainak szinergista és egészségjavító módon történő kibontakozását támogatják, segítik.

Hunnia Bio-Tech Kft.

Hunnia Bio-Tech Kft.

Cégünk 2007. márciusában alakult, fő tevékenysége a Biomit Plussz® - Új Generáció lombtrágya gyártása és forgalmazása. Az első évben több ezer liter lombtrágyát gyártottunk, és értékesítettünk. A Hazai felhasználók igényeinek kielégítése mellett termékünket exportáljuk Hollandiába, Németországba, valamint Romániába.

Kátai Tibor - Kertészeti fenyőkéreg

Kátai Tibor - Kertészeti fenyőkéreg

A fenyőkéreg használatával akár 95-kal kevesebb lesz a gyom, és akár 50%-kal kevesebbet kell költenie az öntözésre! Ha megunta a gyomokat kertjében, akkor ideje váltani! Itt megtudhatja, hogy hogyan legyen sikeres Gyomgyilkos!

Kertészeti és mezőgazdasági termékek - Webáruház

Kertészeti és mezőgazdasági termékek - Webáruház

Örömmel üdvözöljük webáruházunkban. Reméljük megtalálja kínálatunkban az Önnek megfelelő terméket. Széles választékunkkal folyamatosan arra törekedünk, hogy minden kedves érdeklődő igényét ki tudjuk elégíteni. Amennyiben mégis olyan terméket keresne, amit nem talál meg áruházunkban, kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Hirdetés
Ökogazdabolt

Ökogazdabolt

Kik vagyunk? Üzletünkben, az Ökogazdaboltban olyan tápoldatokat és növényvédőszereket, szakirodalmat és egyéb hasznos kerti eszközöket kínálunk, melyek a környezetkímélő, mérgek nélküli növényápolásban, növénytermesztésben használhatóak. Tájékozódását szaktanácsadással segítjük. Vidéki vásárlóink részére csomagküldést vállalunk.

Phylazonit bio-baktériumtrágya

Phylazonit bio-baktériumtrágya

A Phylazonit Bio-baktériumtrágya egy olyan baktériumtenyészet, amit a földbe juttatva értékes tápanyagokkal látja el a növényeket, méghozzá oly módon, hogy ezzel nem szennyezi a talajt. A Phylazonit több célú készítmény. A termésnövelő, a mineralizációt fokozó, és a nehézfémek felvételét gátló hatásán túlmenően kitűnő talajkondicionáló szer is. Használata jól illeszthető az intenzív mezőgazdasági gyakorlatba éppen úgy, mint az ugaroltatásos gazdálkodásba. A Phylazonit baktérium alapú biotrágya. A mikrobiális összetétele révén gazdagítja a talajéletet, a baktériumok kedvező hatásúak a növények növekedésére, és visszatartó hatásúak az ugyancsak talaj eredetű, de káros mikroszervezetekre.

Tradisco Kft. - Bio vetőmag

Tradisco Kft. - Bio vetőmag

Fő profilunk a különböző mezőgazdasági termékek kereskedelme, és termeltetése. Elsősorban bio gabonafélék és olajos növények illetve konvencionális madáreleségek EUs országokba irányuló forgalmazásával foglalkozunk. Célunk stabil külföldi piacot biztosítani a jó minőségű magyar termékek számára. Felvásárlóink többségével hosszú évek óta eredményesen dolgozunk együtt, de fejlődésünk a folyamatos vevőkör bővülés nélkül nem valósulhatna meg.

Tuti menü